Ülevaatused on alanud

Esimene piirkondlik ülevaatus toimus tänavu 26. aprillil Peeter Viiardi tallis Virve talus Võrumaal. Protokolli leiate meie kodulehel www.estsporthorse.ee pealkirja „Jõudluskontroll“ all. Samal ja järgneval päeval hinnati noorhobuseid kohalikel ülevaatustel veel Tartumaal Hillar Kaldi Pärna talus, Tõikveres Riina Sääliku tallis, Väike-Maarjas Madis Niinemetsa tallis.
Paneme hobusekasvatajatele südamele, et iga ülevaatustel näitamata või võistlustel esinemata 2-6-aastane hobune vähendab meie eelarvet. Tuletame meelde, et A-ülevaatused on mõeldud noorhobuste kvaliteedi kontrollimiseks ja seda kajastava andmebaasi loomiseks. Nende tulemused me avaldame meie kodulehel www.estsporthorse.ee ja nende järgi valime finaali osavõtjad.
B-ülevaatused on kujunenud noorhobuste eksterjööri ja liikumise näitajate registreerimiseks, seal ei ole konkurentsi ja nende tulemusi me omaniku eraldi soovita ei avalda (aga PRIA andmebaasis on need siiski leitavad). Nii et ärge kartke ka kehvemaid hobuseid näidata, praeguse korra järgi on näidatud hobuste arv tähtis ja mingilgi ülevaatusel osalenud hobune on parem kui selline, keda keegi näinud ei ole. Kõigi ülevaatustel või võistlustel esinenud hobuste nimekirjades võiks iga ESH või ERP noorhobune olla.

Lisa järjehoidja sellele postitusele