ESHKS noorhobuste koolisõidussarja 2022 kokkuvõte.

Noorhobuste sari koolisõidus sai meeleolukalt kokkuvõetud Massu tallides. Olümpiaratsutaja kohalolek tekitas elevust ja autogrammegi tuli anda. Dina Ellermann oli enda ja Vello Lutsu kasvatatud 4-aastase FRANCESCO-ga (ESH ruun, / FRANKLIN x LEGOLAS) aktiivseim osavõtja kogu sarjast (osales 4 -l etapil) ning skooris ka mõlema noorhobuste klassi peale kokku päeva kõrgeimad punktid – 82,2 punkti võites sellega nii sõidu kui ka kogu sarja 4-aastaste hobuste klassis.

Teiseks tuli selles vanuseklassis Massu etapil  Reet Kerro hobusel QUIMPER CHS, (ESH täkk, / QUERIDO x CHANCE, aretajad NATHALIE JA STEPHANE LIEURE-GARCHEY) tulemusega 75 punkti. Nemad osalesid kahel etapil ja saavutasid sarja arvestuses II koha.

Reet Kerro hobusel QUIMPER CHS

5-aastaste klassis saavutas päeva parima tulemuse kogenud Heli Hussar hobusel FRANCO VON SEEDER, (ESH ruun, FRANKLIN x DON FREDERICO, aretaja SEEDER AGRI OÜ) tulemusega 76,6 punkti ja tuli seega kompleksarvestuses III kohale.

Heli Hussar hobusel FRANCO VON SEEDER

Kompleksarvestuse parim oli Leedus kasvatatud ruun LEROY MG ( LRH, LIBRAS III MG x LABRADORAS II MG) ratsanikuga Janetta Lahe, osaledes kolmel etapil.

LEROY MG ja Janetta Lahe

Sarjast osavõtjate nimekirjad olid muidugi oodatust lühemad aga kuulda on, et võistlustel osaleda soovijaid ei napi mitte ainult meil Eestis ja koolisõidus. Ilmselt on ärevad ajad maailmas ja majanduses võistlemist tagasi tõmmanud, loodame siiski, et olukord stabiliseerub ja saame toetada noori koolisõiduhobuseid ja nende kasvatajaid ka järgmisel aastal.

Täname kõikide etappide korraldajaid!  Pildil Massu tallide korraldusmeeskond.

Lisa järjehoidja sellele postitusele