Noorhobuste sari koolisõidus tuleb taas

Eva Maria Vint – Warmingtoni algatusel ja ESHKS ning Havensi toel viidi 2018. hooajal läbi viiest osavõistlusest koosnev võistlussari, mille eesmärk on arendada meie koolisõiduhobuste järelkasvu, andes sportlastele võimaluse pakkuda oma hobustele võistluskogemust noorhobustele mõeldud kollegiaalse hindamisega skeemides ning seega valmistada võistluspaare ette Noorhobuste Tšempionaadiks. Sarja osavõistlused toimusid händikäp-formaadis, kus iga vanuseklassi hobused sõitsid neile määratud kollegiaalse hindamisega skeemi aga võitjad selgusid tulemuste paremusjärjestuse alusel.
Oma vanuseklassides olid kõige aktiivsemad osalejad ja ühtlasi ka võitjad neljaaastane FWB CARIAD LAWREN/Ann Mari Anupõld ning kuueaastane ESH FÜRST ROMAN/Sirly Tillmann, kes mõlemad osalesid kolmel etapil. Harjutamine tasus ära, sest need noorhobused võitsid ka oma vanuseklassid Noorhobuste Tšempionaadil. 5 – a. klassi võitis kahel etapil osalenud hannoveri tõugu QUERIDO/Liis Ira.

Sel aastal on kasvatajate soovil muudetud autasustamise korda ning oma vanuseklassi üldvõitjat autasustatakse kaelalindiga ning kolme parimat rahalise auhinnaga vastavalt 90 – 45 – 35 eurot. Auhinnafondi 500 eurot on välja pannud ettevõte AS Maru. Etappidel autasustatakse diplomi ja rosettidega ESHKS poolt.
Loodame, et see võistlussari kujuneb heaks vahendiks aretajatele oma noorhobuste tutvustamiseks ning müügihobuste näitamiseks. Osalema oodatud on loomulikult kõikide tõugude esindajad !
Lisainfot etappide toimumise kohta ning juhendi leiab ratsaliidu kodulehelt  https://www.ratsaliit.ee/voistlussarjad-2019/

  • FÜRST ROMAN (aretaja ja ratsanik Sirly Tillmann) keda autasustab võitja kaelalindiga Eva Maria Vint Warmington. (Foto Liis Ira)
  • 4. a võitja CARIAD LAWREN (Foto Liis Ira)
  • Parim 5 a. QUERIDO Pallase tallides toimunud etapil (Foto Anett Jaadla)
FÜRST ROMAN (aretaja ja ratsanik Sirly Tillmann) keda autasustab võitja kaelalindiga Eva Maria Vint Warmington. (Foto Liis Ira)
4. a võitja CARIAD LAWREN (Foto Liis Ira)
Parim 5 a. QUERIDO Pallase tallides toimunud etapil (Foto Anett Jaadla)
Lisa järjehoidja sellele postitusele